0

Szervíz

Számítástechnikai üzletünk teljes körű szervizszolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A bővebb információkról itt olvashat.
Vállaljuk asztali számítógépek (PC), laptopok teljes körű alkatrész ellátását, szervizelését, valamint garanciális ügyintézését.
Hibás számítógépét csak és kizárólag a helyszínre szállítva tudjuk átvenni, amiről hivatalos átvételi dokumentáció készül.
Az átvételt követően a számítógépet a lehető leghamarabb teljes körűen bevizsgáljuk. A vizsgálat befejeztével, a feltárt hibák megállapítását követően tudunk tételes hibalistát és javítási árajánlatot készíteni. Ezen árajánlatban foglalt költségekre garanciát vállalunk, így nem kell pénzügyi meglepetésekkel szembesülni amikor a számítógépét átveszi. Amennyiben mégsem kéri a javítást, úgy beszállított állapotban átveheti a boltunkban és csak a bevizsgálási díjat kell kifizetnie, melynek összege 3.500,- forint.
Cégünknél 3990,- forintos óradíjat számítunk fel a szervizelés költségeként, melyet a 27%-os Áfa NEM TERHEL.  
Az átvételnél mindenképpen bemutatjuk, hogy a működés tökéletes és a szervizelés sikerrel járt. Amennyiben a szervizelt eszköz rendeltetésszerű használat mellett, a  következő két hétben bármilyen hibát produkál, a számítástechnikai eszköz újbóli bevizsgálása ingyenes.

Boltunkban csak és kizárólag eredeti szoftverrel dolgozunk!

Így abban az esetben, ha például merevlemezt kell cserélni egy számítógépben, sajnos nem áll módunkban nem eredeti, licenccel nem rendelkező rendszert, programokat telepíteni a számítógépre.
Felhívjuk tisztelt vevőink figyelmét, hogy telefonon keresztül leadott hibamegjelöléssel nem tudunk érdemben foglalkozni, mivel a számítástechnikában minden mindennel összefügg, így bármely hibajelenséget a számítógép bármely alkatrésze okozhatja. Telefonon semmiképpen nem tudunk ilyen jellegű kérdésekre válaszolni. A hibás eszköz fizikális vizsgálata szervizünkben elengedhetetlen a pontos hiba megállapítása érdekében.

Aktivpc.hu Csapata.

 

AktívPC

Cím: 1076 Budapest Sajó utca 3.

Tel: +36 1 783-5063

Email: info@aktivpc.hu