0

Házhoz szállítás

A Webáruházban megrendelt termék átvételének módja lehet személyesen az Átadóponton vagy házhoz szállítással az Ügyfél által megadott szállítási címen. A csomag tartalmazza a termék számláját, valamint garancialevelét.
A kiszállítás futárszolgálattal, Magyarország területén lehetséges. A kiszállítási szolgáltatást a GLS futárszolgálat nyújtja. A futárszolgálat a sikertelen kézbesítés esetén értesítőt hagy a szállítási címen és a kézbesítést a következő munkanapon ismét megkísérli. A második sikertelen kísérletet követően a küldeményt a raktárunkba visszaszállítja. A futárszolgálat a megrendelést megelőzően, amennyiben a megrendelő telefonszámot is megadott, telefonon tájékoztatja a megrendelőt a csomag érkezéséről.

A házhoz szállítás költsége annak függvényében változik, hogy a megrendelő milyen fizetési módozattal kívánja teljesíteni a rendelt csomag ellenértékét. Banki előre utalás esetén, bankkártyás fizetésnél, valamint PayPal fizetés esetén a szállítás díja 1500.- forint, míg az utánvéttel rendelt csomagok szállítási költsége 2000.- forint.
Egy megrendelésben egyszerre több termék is megrendelhető egy szállítási díj mellett. Azonban egyes nagy terjedelmű/súlyú termékek (például monitor, nyomtató, számítógép ház, stb.) vagy a háztartásokban szokásos mennyiség feletti tételszám rendelése esetén csomagolási költségtérítés kerülhet felszámításra. A kosárban a rendelés elküldése előtt, mindig feltüntetjük a házhoz szállítás pontos összegét a konkrét rendelésre.
Utólagosan a szállítási díj módosítására sincs lehetőség, ezért kérjük a rendelés elküldése előtt minden esetben ellenőrizze azt! A szállítási költség a megrendelőt terheli, teljesített szállítás esetén visszatérítésére nincs lehetőség.

A csomagok átvétele, fizetési lehetőségek:

Előreutalással - vagyis előre fizetheti a költségeket. Ilyen esetben egy úgynevezett díjbekérőt (Pro forma számla) küldünk, e-mailen, amin részletesen szerepel minden költség. Ezután már csak az összeget kell a megadott számla számra utalni.
Utánvéttel - vagyis a megrendelt eszköz(ök) kiérkezésekor kell fizetnie a futárnak készpénzben.
A csomag átvételénél kérjük, mindenképpen bizonyosodjon meg annak sértetlenségéről.  A csomag átvételét követően, szállításból adódó sérülés esetén reklamációt elfogadni nem áll módunkban. Az Átadóponton csak az előzetesen megrendelt termékek, a visszaigazolásban megjelölt időponttól vehetők át. Személyes átvételnél egyelőre csak készpénzben van lehetőség a végösszeg kiegyenlítésére. A rögzített megrendelés átvételének vagy kiszállításának várható legkorábbi időpontja a visszaigazolásban szerepel. Cégünk a GLS futárszolgálattal dolgozik, a rendelések 1-3 napon belül kiszállításra kerülnek, annak függvényében, hogy a megrendelt áru raktáron van-e. A szállítási késedelem vagy a megrendelés teljesítésének teljes meghiúsulása esetén az Ügyfél késedelmi kártérítést vagy kötbért nem követelhet.

Szállítási késedelmet okozó vis maior esetén a Szolgáltató akadályközléssel él, amely a Szolgáltató minden kár- és költségtérítési felelősségét kizárja. Vis maior esetében a felek jogosultak új szállítási határidőben megállapodni vagy a megrendelés teljesítésétől elállni.

A megrendelések feldolgozása és kiszállítása hétköznapokon (munkanapokon) 8:00-19:00 óra között történik.

Aktivpc.hu Csapata.

 

AktívPC

Cím: 1076 Budapest Sajó utca 3.

Tel: +36 1 783-5063

Email: info@aktivpc.hu