0

Felvásárlás

Felvásárlás:

Használt számítástechnikai eszközeit felvásároljuk az alábbi módon: A felvásárlásra szánt eszközök eladását kérjük, hogy mindenképpen e-mailben jelezze nekünk, az info@aktivpc.hu címen! Kérjük, tételesen sorolja fel, hogy milyen alkatrészeket szán eladásra. Mindenképpen adjon meg egy irányárat vagy egy végösszeget az eladandó alkatrészek mellé. 

Termék átvétel:

Az e-mail egyeztetés után az alkatrészeket Budapesten a VII. kerület, Sajó utca 3.-szám alatt tudjuk átvenni. Az üzletben egy átvételi elismervényt állítunk ki, melyen feltüntetjük az eladásra szánt alkatrészeket, illetve a megállapított összeget, valamint a várható tesztelési időszakot. Az átvett alkatrészek tesztelését igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni. (kb.1-3 munkanap, az alkatrészek mennyiségétől függően) Az ettől eltérő, várhatóan hosszabb tesztelési időszakot az átvételkor előre jelezzük. Az eladásra kínált eszközöket postai úton nem áll módunkban átvenni, az így érkezett csomagokat postafordultával visszaküldjük.

Tesztelés:

Az átvett alkatrészeket teljes körű tesztelésnek vetjük alá, mely érinti az adott eszköz minden paraméterét. Fontos megjegyezni, hogy a merevlemezek és adathordozók tesztelése közben a teljes adatállomány törlődik, így célszerű az adathordozót üres, vagy lementett állapotban tesztelésre bocsájtani. Az ilyen jellegű adatvesztésért cégünk semmiféle felelősséget nem vállal! Amennyiben az adatok mentésére nincs lehetősége, azok lementését díjazás ellenében a helyszínen elvégezzük. Ennek díjszabása az adatok mennyiségétől függ.

Kifizetés:

A sikeres tesztelést követően e-mailben értesítjük az eladót, hogy az alkatrészt átvesszük, így az előre kialkudott összeg kifizetésre kerül.
A kifizetést csak és kizárólag Vételi jegy hiánytalan kitöltésével tudjuk teljesíteni. A vételi jegyen kötelezően fel kell tüntetni az eladó nevét, személyi igazolvány számát, valamint  lakcímét, ehhez az igazolványok bemutatása szükséges. A kifizetés személyesen, készpénzzel történik.
 
Aktivpc.hu Csapata.

 

AktívPC

Cím: 1076 Budapest Sajó utca 3.

Tel: +36 1 783-5063

Email: info@aktivpc.hu